Зарегистрируйтесь, чтобы увидеть ссылки
з 26 січня на "1+1" прем'єра турецького серіалу "сила кохання феріхи". одну з головних ролей у картині виконала улюблена роксолана: актриса вахіде перчин зіграла матір головної героїні.
її дочка феріха, роль якої виконує хазал кайа, намагається почати нове життя і зберегти своє кохання, адже саме кохання дає дівчині сили боротися з життєвими негараздами. перша серія картини вийде в ефір 26 січня, о 17:10 на каналі "1+1".
головна героїня історії феріха йилмаз виросла в бідній сім'ї. її батьки - прислуга в багатому домі. дівчинка змалку спостерігає, як живуть заможні господарі будинку, і мріє вирватися з бідності. прагнучи кращого життя, феріха вступає до престижного стамбульського університету, де навчається "золота молодь". дівчина планує здобути гарну освіту і зробити кар'єру. в університеті вона зустрічає еміра, роль якого виконує чагатай улусой, спадкоємця великого статку і видного нареченого, на якого ведеться справжнє полювання. феріха привертає увагу еміра своєї безкорисливою простотою, і це одразу стає приводом для заздрощів інших дівчат. феріха відчайдушно приховує своє походження від усіх, щоб не стати посміховиськом для друзів, але все таємне стає явним, і емір дізнається, хто така феріха. чи стане їхній любові сил, щоб подолати прірву між закоханими?...
"серіал "сила кохання феріхи" розповідає про те, як кохання надає людині сил, щоб жити й боротися за своє щастя. я взагалі вважаю, що любов - головна рушійна сила у житті кожної людини, і коли її немає, життя втрачає кольори. мені було дуже приємно зніматися в цьому серіалі, в нас зібралася чудова команда. моя головна партнерка на знімальному майданчику вахід перчин не тільки грала мою маму, а й була нам усім мамою під час зйомок: дуже нас підтримувала і завжди могла дати необхідну пораду. я рада, що мені пощастило з нею попрацювати", - розповідає виконавиця головної ролі, актриса хазал кайя.
саме під час зйомок серіалу "сила кохання феріхи" в актриси вахіде перчин виявили рак молочної залози. вахіде була змушена покинути знімальний майданчик, щоб боротися за своє життя. команда, що працювала над створенням серіалу, всіляко підтримувала актрису в її боротьбі за життя і навіть призупинила виробництво проекту до моменту, коли вахіде змогла повернутися на знімальний майданчик.
дивіться серіал "сила кохання феріхи" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".